::.. addict ..::

as if HEAVEN would be a product of the Microsoft Co. all those saved could be permanently deleted by only a fatal error
::.. udv, addict ..::::.. bloghome | ide.irj ..::
[::..archiv..::]
::.. 200303 [>]
::.. 200302 [>]
::.. 200212 [>]
::.. 200211 [>]
::.. 200210 [>]
::.. 200209 [>]
::.. 200208 [>]
::.. 200207 [>]
::.. 200206 [>]
::.. 200205 [>]
::.. 200204 [||]
::.. 200203 [>]
::.. 200202 [>]
::.. 200201 [>]
::.. 200112 [>]
::.. 200111 [>]
[::..xiao.shen.erdekes..::
::..es..::
::..izgalmas.kalandjai..::]
::.. xs.home [>]
[::..da.linkz..::]
::.. m_ATULA m_AGAZIN [>]
::.. technocol [>]
::.. razzia [>]
::.. nefrit [>]
::.. mamacash [>]
::.. moszatolok [>]
::.. muanyag [>]
::.. roboblog [>]
::.. SusieClueless [>]
::.. villanella [>]
[::..bm..::]
::.. sznoblog [>]
::.. 29blog [>]

::.. 20030329 ..::

ez a foto fogad kedvenc varosom hivatalos weboldalan. alatta felirat, isten hozott. birom a dalmatokat, na...
::..akiraly 20:25 [+] ..::
...
::.. 20030325 ..::
ma csak a napsutes tud erdekelni, a testet lelket melengeto tavasz, a biciklim, az andrassy ut es a korzo, az hogy vegre nem kell kabatot huzni, lehet csak tekerni lassan, a kormanyra dolve ragyujtani es mosolyogva nezni az embereket. lehet hogy lonek, de ma nekem nincsen haboru.
::..akiraly 12:48 [+] ..::
...
::.. 20030324 ..::
Wercom - Híd kontinensek között

Úgy, ahogy az 1998 július 2 Aranykéz utcai bombarobbanás fekete füstjéből kiemelkedik a Régiposta utca 11. megújult épülete, úgy fordul át Budapest a szervezett bűnözés központjából és pornófővárosból a kultúra fővárosává a világban és válik az európai hídfőállása a kontinenseket összekötő kultúrális és gazdasági hídnak, ahol kétirányú közlekedés áramlik.

::..kigyo 21:26 [+] ..::
...
::.. 20030323 ..::
never underestimate our superior weaponery

ja es a klasszikus pancelautoval uldozik a negert a szantasban - mondja r. majd balra kilep a tortenetbol. a kedvenc kepeim azok voltak, amikor a cnn harom oran keresztul zold-fekete, majd ujabb harmon at drapp-sotetbarna pixeleket mutatott, alatta a felirat: the 7th cavalry is advancing with an average of 50-60 mph. aztan a kepben megall egy kibaszott sivatagi eger aztan o is kilep balra a tortenetbol.
napok telnek el nappalok nelkul, es ma az jutott eszembe, kiserletezhetnek a borlegzessel. ez moszatnak is eszebe jutott, mint latom. asszem, mar csak rendszertanilag is, o az eselyesebb:)

this music is not futuristic, this music is not retro.
::..akiraly 13:56 [+] ..::
...

::.. 20030319 ..::
LÉGTÉRSÉRTÉS!

-ordította el magát Capt. A (Éj Százados).
törültekintôen létezni már egyfajta nyomhagyás a világban. a mi marad utánam kérdésre adott felelet válasz.
nem tudok hétvégén elmenni jajjajj a merlinbe, pedig hát például: "és akkor kapom csak a lepofázást, hogy máma mér' ennyi, ha tegnap annyi, meg hogy mér' Dréher a Borsodi, érted, szemüveges, fehér, és mégis, mégcsak nem is részeg, csak okoskodik, csak veri ki a nyálát nekem, mer' a részeg az csak higiénikusan problémás, most ezt nem fejtem ki, amíg a kis hölgy eszik, érted, a részeg az fizet, rátolom az asztalt a nyakára és fizet, másnap még meg is köszöni, szórakozott, berúgott, jól van, nem téma, nehezen nyel, hát jól van, bele is eshetett volna a Víztárolóba, nem igaz? de, mondja, na ugye! és visszakapja szépen a személyijét, érted, de ha bejön egy ilyen házaspár, rendesen, joggingba, szemöldökceruzába, mittudomén, érted, és olaszrizling, rántott máj, minden, aztán, hogy izé, otthon maradt a tárca az üdülôben, most csak példáulnak mondom, hogy üdülô, jó, semmi baj, holnap be tetszenek hozni és nem lesz témázás, de nem ám, nem bizony, három napra rá látom, sétálnak, fagyiznak, na várjál, kicsatolom a kutyát, az még a villanydúcról is leszedi, nem hogy harap vagy külsérelem, de elfogja a verôeret, érted, közbiztonsági, futok utánuk, a dodzsemnál a Dodi lerántja, mondom, háromszáztizennégy forint, na van mindjárt tárca is, pénz is, csak vigyem arrébb a kutyát, érted, na de mit kell ilyenkor mondani, mondom, ha civilizáció van? nem hogy elnézés vagy pardon? de, mondja a faszi, elnézést, és hányik ijedtében, okés, mondom, nem történt semmi, itt van, tessék ellenôrizni a vendégnek, volt egy brassói, egy máj, egy satöbbi, jaj, hogy ok aztat rögtön másnap kifizették annak a kontyos asszonynak, ez a Vali, hát jó, mondom, nem tudják bizonyítani, de van a világon bizalom is, el lehet távozni, további jó üdülést, máskor ne hagyják otthon a tárcát, mer abból csak témázás fog lenni, gyere Dodi, és kész"
rajongok, de mivel Parti Nagy Lajos már nem lehetek, legyek tagja azért valaminek, ami nagyobb nálam, és kisebb azért nálamnélkül (legalább egy velemnyivel), ezért most kicsit nézem a tavaszközelt, a felhôcsúszka olajozódását, nagyon óvatosnak kell lenned, nehogy önsajnálattal vádoljalak, háborús készülôdésben hosszabbodnak és erôsödnek a Bush-fikázások, mindenki nyavalyog a békéért, közben nyomják, hogy az iraki katonák nem olyan lelkesek, hát azért tudjuk egyáltalán azt játszani, hogy én kiirtalak téged, mert te fenyegetsz engem, hogy én jól csinálom a dolgaimat, de a gonosz külvilág, merthiszen egyek vagyunk, akár patetikusan egyek, mi a mindenek, akár egyetlenegy kicsi kis életfos, és egymás mellé beállítva hónapról hónapra ugyanazok a szenvedélyek, vágyak, parák, indulatok, nyavalyok hullámoznak végig rajtunk, és vagy mutogatjuk egymásnak ôket, vagy takargatjuk, de nem tűnik fel, hogy mi csináltuk ôket, és mi tudjuk csak, hogyan kellene visszacsinálni, és ha ez mind így lenne, akkor nem kéne kézfogás közben nemszembe nézni, nem kéne blognyavalyogni, kibaszott renyhe és unalmas élet várna ránk, és akkor nem lenne messzi utópia a gazdag amerika (mert nem lenne amerika), és mi is csinálhatnánk önkivetülésünk bizonyságául szövetségeket, amibe emberek lépehtnének be, akik olyanok akarnának lenni, amilyenek mi vagyunk, de ha ehhez még nem lenne erônk, hát választhatnánk egy már létezô szövetséget, és akarhatnánk olyanokká válni, mint azok, akik már bent vannak, és akkor nagyon sok idônek kéne eltelnie, mire újra annyi erôteljes gyűlöletet fel tudnánk halmozni, hogy bánthassuk egymást.
- gombolta be a sliccét mélázva Éj Szds. (Captain A)
::..mahler 13:00 [+] ..::
...
A lélek gyógyszere

- so where is my lines you bastards?
- dunno tony, thought you've nothin' to say...
- okay, we desperately need to catch on some media attention, i want to see blood! jack, you go tell the commons you're a fag, and don't forgett to show them bras. oh, and somebody get me some schokobananen.
::..akiraly 00:38 [+] ..::
...
::.. 20030316 ..::
and now some serious shit:
starfuckaz>>
cockeyed>>
notned>>
and a personal favorit for an ending - 10 000 alohas>>
::..akiraly 22:23 [+] ..::
...
es azt ismeritek hogy:
ket megvaltozott korulmeny utazik a vonaton...
::..akiraly 21:32 [+] ..::
...
::.. 20030312 ..::
(nem szóvicc, szintagma!)

tekintettel a vannak a botvégek kezdetű című versben foglaltakra akkor ezt én most mosolyogva megköszönöm.
::..mahler 13:04 [+] ..::
...sose lehet tudni mit miért és hogyan
az élet nem áll meg sôt mondhatnám rohan
tudni csak egyet kell s ez hatalmas vagyon
hogy mindent tudni kell de aztán azt nagyon

(részlet a Péhovard visszatér és Piszkos Fred vele tart című meselemez fináléjából)
::..mahler 11:25 [+] ..::
...
::.. 20030311 ..::
vannak a botvégek
távoli pontméter
kergeti
lábai
közt a tavaszt

azazavagyawacs: az idô mérték
(mégamúgy: kedves natroid sálá-lálálá (kámon))

mirhabukfenc savanyodik tavalyról
felüti már fejét a dugvány
szembôl napsár háztartásikeksz morzsa
kézicsókkal egyszerűsödik
vajjonsmikkor jön vagy vajjonsmikor hoz
filozofax entry (bejegyzés)
de az egész világ a nukleáris
hamutartóm kuncorog weöres
sercborostához csipkepunci lapul
elrejtô mintázata nonfi
barterbe varrta vállára két sintér
borzolt gôzgerinc fotelefon
(nincsen szóvicc mer a szily utálja
tavasz sincs kacor megmondás sincs)
jel kerül jelre rozsdamentes kotnyél
let-them-eat-cake arcú ín hüvely
megmegzakkanó puhajó akaró
lappad színházba hajformáza
savesô reagál lúg skywalkerre
horizonton a hetes pH
támadó akar lenni vagy elôbb ôr
éhes disznó makkján elôbôr?
::..mahler 13:20 [+] ..::
...
::.. 20030310 ..::
a fogorvos sokkal mokasabb dolog, mit azt sokan gondoljak. regebben mindig arra probaltam rabeszelni annamarit, hogy kejgazzal erzestelenitsen. most is erre keszultem, csak hat puffed the magic dragon, so i kinda elfelejtettem. maradt a lidokain-injekcio, de igy is majdnem halalra rohogtuk magunkat fogkotlenites kozben. kaptam uj tomest a bal felso bolcsessegfogamba a kiesett helyere, a jobb felso bolcsessegfogamon meg kipotoltak a zomancot. (vicces, mind a negy bolcsessegfogam kinott mar tizenhat eves koromra - ertektelen kompenzacio azert, hogy kettovel kevesebb metszofogam van)

by the way:
who the fuck
is Jacques Chirac?
::..akiraly 23:47 [+] ..::
...
a day in the life of Hungary 'Я' Us Polgári Kör

Szerintem mennyünk el a Madách Színházba is - javasolja a tisztességben megőszült budai családanya az Uránia Nemzeti Filmszínházból kilépő családjának.
::..akiraly 11:50 [+] ..::
...
::.. 20030309 ..::
1 új üzenet

Már a tavasz első napsütése kirándulásra csábított. Egyből a legmagasabb csúcsnak indultam neki, és bár csak az első lankáig jutottam, tudom, hogy fent gyönyörű lesz. Olyan szép, hogy az már most fáj*. Felérek majd, tudom. A város moraja felett végignézek a távoli fényeken és csak mosolygok, csendben.

*ne félj a fájdalomtól, hiszen az - mint a gyönyör - csak egy szélsőséges esztétikai kategória.**
**pain is a bitch. Egyedül kevés vagyok hozzá, hogy legyőzzem - pedig könnyen verhető ellenfél.
::..akiraly 22:35 [+] ..::
...
Smiling sundays

- Kapitány, Johny nem fagyott halálra, hanem megölték.
- Elvágták a torkát?
- De el ám.
Tavasz van, ilyenkor mindig sokat gondolkozok. Általában cselekvés helyett. Mit tudhat egy Helm street-i specialista az egészségi állapotomról, kedves Watson?
::..akiraly 17:10 [+] ..::
...
::.. 20030308 ..::
végtelenül egyszerű pasi vagyok, csendben elücsörögnék valaki mellett, aki szeret. várom az álomnő jelentkezését. (vagy nekem kellene felhívnom őt?)
::..akiraly 01:39 [+] ..::
...
::.. 20030303 ..::a legodafigyelôbbnek lenni vágyó lélekmarkolóról is kiderülhet, hogy egy érzéketlen szörnyeteg, aki az átírt cédéknek csöcsöspinás borítót csinál.
::..mahler 13:10 [+] ..::
...

::.. addict ..:: This page is powered by Blogger. Isn't yours?